Wat is PetExpert ?

Wie zijn wij ?

Wij zijn honden en kattenliefhebbers. Ieder van ons heeft huisdieren. Daarom durven wij te stellen dat wij echte experten zijn op het gebied van de behoeftes van honden en katten en hun eigenaars.

Wij hebben zelf lang naar een manier gezocht om zo rustig mogelijk te kunnen omgaan met moeilijke situaties waarin onze viervoeters ziek of gewond zijn na een ongeval – om ons aan onze verzwakte vriend te kunnen wijden zonder veel administratieve rompslomp te moeten regelen.

De diensten die verkrijgbaar waren, wisten ons echter niet te overtuigen. Daarom hebben wij onze kennis en ervaring uit de dierenwereld verenigd met de verzekeringsexpertise van KBC om zelf een verzekering te creëren. Het verheugt ons dat wij u de eerste volledige digitale honden- en kattenverzekering gecreëerd door honden- en kattenliefhebbers kunnen aanbieden.

Over de verzekering

De eerste volledige digitale honden- en kattenverzekering van honden- en kattenliefhebbers. Wij vinden het belangrijk dat zieke of gewonde honden en katten de best mogelijke zorg van de dierenarts en maximale ondersteuning van hun eigenaars krijgen.

Schadegevallen

Wij begrijpen hoe aangrijpend en stressvol het is wanneer er iets onaangenaams gebeurt. Het is belangrijk om te weten dat er aan de andere kant iemand is die vergelijkbare situaties heeft meegemaakt en er een oplossing voor kan aanbieden. Wij doen er alles aan om u snel, zinvol en zonder getouwtrek te helpen.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons via de chat of per telefoon 02 781 01 08.