Betaling van de toetredingsbijdrage

Betalingsgegevens opzoeken

Voer om uw verzekeringscontract op te zoeken het nummer ervan in, en ter controle ook het telefoonnummer dat u opgaf bij de toetreding tot de verzekering. Voer het telefoonnummer in zonder landcode en spaties. Als u bepaalde gegevens niet kent, bel ons dan op 02 781 01 08.

Dank je. Uw verzoek is ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Betaalwijze

De toetredingsbijdragen kunnen per overschrijving of met kredietkaart betaald worden. Bij maandelijkse betalingen is het aanbevolen om een automatische betaling in te stellen. Het rekeningnummer voor overschrijving is BE52 7340 5193 3809 en als mededeling geeft u uw verzekeringsnummer op.

Vervaldatum en achterstallige betaling

De betaling voor de verzekering is verschuldigd op het moment dat het contract verjaart (als u per jaar betaalt) of op de dag van de maand waarop u de verzekering hebt afgesloten. Voordat de betaling verschuldigd is sturen wij een herinnering (tenzij u een automatische betaling hebt ingesteld). Wenst u deze herinnering niet te ontvangen, laat het ons dan weten op info@petexpert.be.

Wanneer wij de betaling op de vervaldatum niet hebben ontvangen, sturen wij u de gedurende 30 navolgende dagen twee herinneringen. Als u het verschuldigde bedrag in deze periode niet betaalt, kunnen wij de dierenarts bij een schadegeval niet automatisch betalen en wordt de afhandeling van het schadegeval nodeloos vertraagd en gecompliceerd.