Voordelen van partnerschap met PetExpert

Het is voor ons belangrijk om enkel samen te werken met zorgvuldig geselecteerde dierenartspraktijken die onze waarden delen. Het is ons doel om klanten binnen ons netwerk toegang te bieden tot hoogwaardige, moderne diagnostiek en behandeling van letsels en ziekten binnen de verzekeringsdekking. Een selectie van verantwoordelijke partners die de duidelijke regels respecteren is een voorwaarde voor de duurzaamheid van de PetExpert verzekering op lange termijn. Nieuw verzekerde honden en katten verwijzen wij uiteraard naar ons netwerk van aangesloten partners.

Het proces rond de uitkering voor geboden zorg is eenvoudig en snel. Wij belasten onze partners en klanten niet met nodeloze administratieve rompslomp. Als het systeem van de dierenartspraktijk verbonden is met dat van ons, doet dat systeem al het werk voor u. Uitkeringen uit de verzekering schrijven wij vervolgens rechtstreeks over op de bankrekening van de zorgaanbieder, binnen de 24 uur na melding.

Dankzij het verzekeringssysteem kan de zorgaanbieder al het nodige doen voor een hoogwaardige diagnostiek en behandeling van het dier, zonder beperkt te worden door de financiële mogelijkheden van de klant. Het toegankelijk maken van zulke zorg betekent meer gemak voor het huisdier en zijn baasje. Voorwaarde voor het handhaven van de verzekering is behalve naleving van het voorgeschreven behandelingsplan ook een consistente preventie. Die moet worden uitgevoerd binnen het netwerk van onze aangesloten partners en wordt niet vergoed door de verzekering. Klanten kunnen de verzekering afsluiten via onze website.

Partners of geïnteresseerden kunnen ons contacteren op 02 781 01 08, een e-mail sturen naar info@petexpert.be of onderstaand formulier invullen:

Bedankt. Uw verzoek is genoteerd.
Sorry, er ging iets mis. Bel ons op 02 781 01 08.